TT-kritik


2005-01-16

Terrorister kallas för "motståndsmän".

TT tog återigen för vana att kalla människor som attackerar och massmördar judar för ”motståndsmän”. Trots att Hamas, Jihad och al-Fatah al-Aqsa martyrbrigader är med på EU:s lista över terrorgrupper, har TT för policy att inte kalla de, som attackerar civila judar för terrorister.

TT försöker framställa massmord på civila som legitim metod i kamp mot israelisk kontroll av Västbanken och Gaza. Dock ingen av de terrorgrupperna sätter det som mål i deras stadgar. Hamas och Jihad uttryckligen kräver fullständig utrotning på alla judar, medan al-Fatah kan ”nöja sig” med att fördriva alla judar från Israel (se art. 12 i al-Fatah stadgar, http://www.fateh.net/e_public/constitution.htm )


Al-Fatah Youth gör Hitlerhälsning under valmöte i Beit Hanina utanför Jerusalem
den 6 januari 2005.
(foto från sajt http://www.palestine-info.ru,
originalets URL http://www.palestine-info.ru/img/aff_img.php?chemin=2003/200501063.gif )Logotyp av svenska ”motståndsmän”. Samma tanke: judeutrotning är ”motstånd”.
(från sajt http://www.motstand.org)

Publicerat av TT-kritik 2005-01-16 kl. 14:29.

5 Svar till “Terrorister kallas för "motståndsmän".”

 1. # Anonymous Anonym

  Så ni misstänker att TT består av nazister? Intressant.
  Pelle  

 2. # Blogger TT-kritik

  Pelle, jag misstänker att TT använder samma schabloner, som används av nazister. Det betyder inte att TT består av nazister.

  Däremot kan aktiviteter av vissa TT-anställda spåras till extrema kommunistiska och revisionistiska grupper.  

 3. # Anonymous chrille

  Article (12) Complete liberation of Palestine, and eradication of Zionist economic, political, military and cultural existence.

  det står ju att man ska utrota sionistisk ekonomi politik militär och kulturel existens.
  Inte att man ska fördriva alla judar.
  Håll isär begreppen.
  Och läs på innan du yttrar dig.  

 4. # Anonymous chrille

  kul att du använde en ryssk sida som källa för dom hitlerhälsande palestinierna. helt omöjligt att kontrolera om det var menat som en hitler-hälsning eller om det bara är deras sätt att stå givakt  

 5. # Anonymous Knallpulver

  Vad kallar man judar som attackerar civila palestinier då? Oftast så sker ju de olika motståndsgruppernas raketattacker osv, som svar på den Israeliska statens förtryck på det palestinska folket. Äcklig pro-sionistisk världsbild du har.  

Skicka en kommentar© TT-kritik

website stats