TT-kritik


2007-05-07

TT rapporterar inte om palestinskt raketangrepp.


Palestinska terrorister angrepp på morgonen den israeliska staden Sderot. Terroristerna besköt staden med en Qassam-raket som landade i omedelbar närhet till en förskola. Lyckligtvis skedde angreppet innan barn hunnit komma till förskolan. 67-åriga Chana Ben-Yaish fick föras till sjukhus i chocktillstånd. Islamiska Jihad tog på sig ansvaret för angreppet. TT kom inte ut med något telegram om anfallet.

Senare under dagen skickade Jihad en missillpluton för att avfyra en ny raket mot staden. Israeliska flygstyrkor hann dock beskjuta plutonen på väg till attentatet. Då började TT rapportera. Vinkeln i telegrammet kunde ses i rubriken: ”Israelisk flygattack i Gaza”.

Av någon anledning brukar israeliska svar på palestinska terrorattacker ha större nyhetsvärde än själva attackerna.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Etiketter: , , , , , , ,

Publicerat av TT-kritik 2007-05-07 kl. 18:15.

7 Svar till “TT rapporterar inte om palestinskt raketangrepp.”

 1. # Anonymous David D

  Ja, det är helt enkelt för sorgligt, man känner en stor förtvivlan över denna unisont skeva nyhets-rapportering.
  Fortsätt det mycket viktiga arbetet med att avslöja TT:s och övriga svenska mediers moraliska haveri, finns trots allt hopp!
  (tänker bla på erixon.com:s stora genomslagskraft, det kommer att leda till någonting ännu större, DN:s framtida räddning i form av Dick E. som chefsredaktör?)  

 2. # Anonymous Andreas W

  TT är så genomkorrumperat och etiskt bankrutt att det hade varit skrattretande, om det inte vore så skrämmande tragiskt.  

 3. # Anonymous Anonym

  Vem styr TT det ar nastan mera sanning i FN rapporter o dom ger vi inte mycket for. Efter stillestandsavtal mellan Palestinier i Gaza o Israel har Palestinierna skjutit ca; 220 raketer o lagt ut 70 sprangladningar vid gransstaketet.  

 4. # Anonymous Anonym

  Ännu ett bottennapp för sionistisk TT-kritik. Ni granskar bara en fråga från ett sionistiskt perspektiv, så varför inte också stå för det?  

 5. # Anonymous A-K Roth

  Ingen bottennapp, anonymous dear. TT skapar en illusion genom att medvetet eller av okunskap undanhålla fakta. Detta är ohederligt eller inkompetent. En nyhetsorganisation ska hålla sig underrättad om de ska ska sprida nyheter. Obsessionen om "elaka sionister" kanske står dig i vägen för ett öppet sinne i denna fråga?  

 6. # Anonymous Anonym

  TT indoktrinerar obekymrat vidare den svenska befolkningen. Helt ostraffat. Och de kommer undan med det. Hela tiden. / gustaf horn  

 7. # Anonymous philip s

  det är sånt där som får mig att koka inombords...  

Skicka en kommentar© TT-kritik

website stats