TT-kritik


2007-05-16

Ingen rapportering om intensivt raketangrepp mot södra Israel

Det intensiva palestinska raketregnet mot södra Israel som pågår sedan igår kväll har så länge (kl 9:30) fullständigt ignorerats av nyhetsbyrån TT. Palestinska terrorister avfyrade under senaste dygnet över 30 missiler mot israeliska städer och byar. Över 18 människor skadades, en 45-årig kvinna fick allvarliga skador.

Målet med den intensiva beskjutningen tycks vara att framkalla Israels svar så att Hamas ska kunna komma undan al-Fatah hämnd efter att Hamas dödade tiotal al-Fatah medlemmar i interna strider. Just därför avstår Israel så länge från att svara på terrorattacken.

Men när svaret kommet så kam man inte tveka att TT ska göra sitt jobb och ska snabbt och utförligt rapportera om Israel ”angrepp”. Så fungerar TT:s propagandistiska maskin.
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Etiketter: , , , , , , ,

Publicerat av TT-kritik 2007-05-16 kl. 09:44.

2 Svar till “Ingen rapportering om intensivt raketangrepp mot södra Israel”

  1. # Anonymous Anonym

    Sedan nagra timmar sa pagar utrymning av Mammor med bebisar fran Sderot. Raketer kommer da o da fran Gaza(hamas) o det ar mycket markligt att det inte ens namns i Svenska media. Kan det mojligen bero pa att det ar bara Judar som bor i den staden.  

  2. # Blogger Biggles

    TT och annan media får gärna sluta rapportera från Israel med omnejd för min del. Det är av minimalt intresse för Svenskar, men får trots det enormt stort utrymme i media. Det är ju inte som att det går framåt. Det enda dom gör är att puckla på varandra, och det är osannolikt att dom kommer sluta. Samtidigt som det pågår mängder med andra krigshärdar runt om i världen, utan att det uppmärksammas i Svensk media...  

Skicka en kommentar© TT-kritik

website stats